Remontit ja saneeraukset Nurmijärvi

Hyvin tehty remontti on sijoitus nykyhetkeen ja tulevaisuuteen. Se parantaa asumisviihtyisyyttä ja kasvattaa kiinteistön arvoa. Kirvesmiespalvelu Saukkonen laittaa kuntoon niin asunnon yksittäiset huoneet kuin kokonaiset huoneistotkin.

Sisäremontin yleisimmät kohteet ovat keittiöt, kylpyhuoneet ja saunat. Tekijöillämme on useiden vuosien kokemus korkealuokkaisten keittiöremonttien ja kylpyhuoneremonttien toteutuksista. Taidamme myös yksilölliset erikoisratkaisut, jotka parantavat huoneiden toimivuutta.

Huoneistoremontissa koko asunto uusitaan lattiasta kattoon toiveidesi mukaisesti. Saneeraukseen on mahdollista yhdistää myös esimerkiksi vaativampia laajennustöitä, jotka muuttavat huoneiston pohjaratkaisua. Luonnollisesti meiltä onnistuvat myös pienemmät pintaremontit, kuten pintojen uusimiset ja maalaustyöt.  

Noudatamme kaikessa työssämme huolellisesti viranomaismääräyksiä – esimerkiksi vesieristystyöt toteutetaan sertifioitujen ammattilaisten johdolla. Remontin aikana olemme sinulle luotettava kumppani, jonka kanssa työt valmistuvat alusta loppuun aikataulussaan.